Intermittent Living voor organisaties

Gun je zelf een nieuw bewustzijn en waak over je gezondheid.

ILCN over banner
Een gezond lichaam en een vitale geest zijn voorwaarden voor creativiteit, overzicht, samenwerking en besluitvaardigheid.
Een gezonde organisatie bestaat uit vitale medewerkers en enthousiaste en creatieve leiders die optimaal harmonisch samenwerken. Dit levert zowel individueel als organisatie breed enorme voordelen op: Betere stressbestendigheid en hogere flexibiliteit leiden tot een prettigere werksfeer, minder ziekte verzuim en een hogere productiviteit.
 
In 5 dagen zorgen we voor een zeer bijzondere ervaring die voor een diepe bewustwording zorgt en de aanzet is tot een gedragsverandering. Daarmee een prachtige reset voor de individuele werknemer, een team of gehele organisatie.
 

We introduceren op een toegankelijke manier inzichten uit de snelgroeiende wetenschap klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) in de moderne bedrijfsstrategie, en vertalen deze naar de praktijk. Vanzelfsprekend wordt er dieper ingegaan topics zoals slaap, voeding, beweging en stresstolerantie, maar ook meer verrassende thema’s komen aan bod:

Niet voor iedereen is het verstandig om aan deze cursus deel te nemen: CONTRA- INDICATIES

Bij Intermittent Living wordt er gebruik gemaakt van verschillende oude bekende prikkels.

Oude bekende prikkels waarop onze regulatiesystemen zullen reageren