Intermittent Living voor iedereen

Gun je zelf een nieuw bewustzijn en waak over je gezondheid.

ILCN over banner

Iedereen wil graag aan haar of zijn gezondheid werken. In de media zijn met regelmaat enthousiaste verhalen te lezen over leefstijl interventies en het positieve effect daarvan op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De ene keer gaat het over voeding, een andere keer over sport en bewegen en dan weer over iets als ijsbaden of juist over yoga. Allemaal interventies die, mits ze op de juiste manier en in de juiste verhouding worden uitgevoerd, een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons welzijn.

Het gebeurt regelmatig dat men door al deze verschillende verhalen niet meer goed begrijpt hoe de verschillende interventies met elkaar in verhouding staan. Tijdens de Intermitent Living cursus ga je dat dus leren. In deze cursus komen alle aspecten bij elkaar.

In vijf dagen ga je leren en ervaren hoe verstandige voeding, inspanning, ademhalen en andere interventies op een juiste manier met elkaar gecombineerd moeten worden.
De juiste combinatie van prikkels geeft een versterkend effect en zo een optimaal resultaat.
Door de logica van de combinaties te begrijpen en deze ook nog eens beleefd te hebben ontstaat er een nieuw bewustzijn.

Dit levensveranderende bewustzijn zorgt er voor dat je vanaf nu instaat bent de juiste combinatie te maken en zo een positieve bijdrage te leveren aan jouw gezondheid.

Niet voor iedereen is het verstandig om aan deze cursus deel te nemen: CONTRA- INDICATIES

Bij Intermittent Living wordt er gebruik gemaakt van verschillende oude bekende prikkels.

Oude bekende prikkels waarop onze regulatiesystemen zullen reageren